It’s not what you say,
it’s what you do.

Menneisyys ei välttämättä kerro tulevasta, mutta tältä sivulta löydät muutamia esimerkkejä projekteista ja asiakkuuksista, joissa olemme työskennelleet kokonaisvaltaisen brändinrakennuksen parissa. Niiden avulla haluamme tarjota silmäyksen siihen, millaista on työskennellä kanssamme.

Referenssit


Otaxi

Branding, identity, website


Taksialan murroksen keskellä autoimme Oulun Aluetaksia luomaan tunnistettavan brändin, joka yhdistäisi alueen kaikki autot yhden asiakaslupauksen alle. Uskallamme väittää onnistuneemme.

Monetra

Rebranding, marketing planning


Aloitimme organisaatioiden sujuvasta yhdistymisprosessista ja yhteisen brändin synnyttämisestä, päädyimme mm. tuottamaan verkkosivut, kirkastetun visuaalisen identiteetin sekä apuvälineitä myynnin tueksi. Aina alussa ei tiedä, minne saakka yhteinen tie vie!

#tervetuloakyytiin

Campaign concept, photos/video, website


Konseptoimme Menevä-takseille monikanavaisen kampanjan, jonka tavoitteena oli tuoda esille työntekijöiden monimuotoisuutta, vähentää ennakkoluuloja ja ehkäistä syrjintää. Mediassa asiaa kohtaan herätetyn herätetyn huomion lisäksi kampanja keräsi positiivista palautetta sekä takseissa matkustavilta asiakkailta että niissä työskenteleviltä kuljettajilta.

Pörhö

Overall Brand Partnership


Toimimme yli 60-vuotiaan Pörhön Autoliikkeen brändikumppanina, jonka lisäksi tuotamme yritykselle tuoreisiin ideoihin perustuvaa kekseliästä markkinointia.

45 SPECIAL

Branding, website


Legendaarisen 45 Specialin kolmas vuosikymmenes Oulussa alkoi täyttyä ja pääsimme päivittämään ravintolan ilmettä. Uudistimme myös ravintolan sisustuksen sekä loimme mobiiliystävälliset verkkosivut.

Noetta

Holistic Brand Building


Noetta on hyvä esimerkkinä kokonaisvaltaisesta brändinrakentamisesta, sillä yrityksen nimi, visuaalinen identiteetti, verkkosivut sekä palvelumuotoilu ovat kaikki tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa tehdyn työn tulosta.

Joni’s Barber Shop

Brand identity, website, logo, packaging design


Joni’s Barber Shop -liikkeen ilmesuunnittelun lisäksi yritykselle toteutettiin verkkosivut 2019 alkuvuodesta. Niistä tehtiin selkeät ja yksinkertaiset, mutta samalla kaiken oleellisen informaation tarjoavat.

Peltikarhut

Brand identity, website, name, logo


Tavoitteenamme oli synnyttää erottuva nimi sekä visuaalinen identiteetti jo vuodesta 2007 toimineelle peltisepänyritykselle. Brändityön kautta ammattitaito nostettiin sen ansaitsemaan arvoon. Samalla rakennettiin verkkosivu ja helppotoiminen asiointitapa tilata tuotteita suoraan verkosta.

Certum Phone

Brand identity, website, name, logo


Suunnittelimme kotimaiselle konseptipuhelimelle identiteetin. Työ sisälsi visuaalisuuden suunnittelun, tuoteominaisuuksien kiteyttämisen ja niin kutsutun selitysvideon tuottamisen.

Zivago

Brand identity, website, name, logo


Ravintola Zivago on Oulun Saaristonkadulla sijaitseva ruokaravintola, joka tarjoaa myös laajan valikoiman juomia. Toteutimme vuonna 2017 Zivagon sisustussuunnittelun sekä loimme sille visuaalisen identiteetin.

Muita asiakkaita


Want to work with us?
Let’s start a project.