Our work

Ohessa työnäytteitämme tutustumista varten.

Branding, Slogan, Interior design, Stationary, Graphic design, Marketing

Airport Hotel Oulu

Airport Hotel Oulun tuli aika tehdä isoja muutoksia, jotta hotelli olisi jatkossakin kilpailukykyinen ja houkutteleva pysähdyspaikka.

Airport Hotel Oulun rakennusta on ylläpitoremontoitu jatkuvasti, mutta aika ajoi lopulta ohi huoneista, jotka vielä 1990-luvulla vaikuttivat raikkailta ja trendikkäiltä. Värit ja materiaalit ovat ajan saatossa menettäneet hohtoaan, joten huoneiden uudelleen­suunnittelu oli paikallaan. Uusista huoneista haluttiin modernit ja tyylikkäät, joten kalustus, tekstiilit ja valaistus suunniteltiin uudelleen jalat maassa -budjetilla. Uutta ilmettä inspiroi hotellia ympäröivä luonto, ja värimaailmaksi muotoutui pähkinänruskean, koivunvihreän ja grafiitinharmaan yhdistelmä.

Huoneuudistus on osa isompaa suunnittelukokonaisuutta, joka yltää tilasuunnittelun lisäksi painomateriaaleista kyltityksiin ja markkinointiviestintään. Koska Airport Hotel Oulu sijaitsee nimensä mukaisesti lentokentän läheisyydessä ja on luonteva pysähdyspaikka loma- ja liikematkailijoille, syntyi myös slogan ”Matkalla maailmalle ja sieltä kotiin”. Lisäksi oman kokonaisuutensa muodostaa 130-paikkainen espanjalaisravintola El Sabor, joka palvelee niin hotellin asiakkaita, kokousvieraita kuin lähialueen asukkaitakin. El Saborin kanssa olemme tehdeet pääasiallisesti kuluttajamainontaa.

Airport Hotel Oulu on lämminhenkinen hotelli Oulun lentokentän ja luonnon läheisyydessä. Saman katon alla sijaitsee espanjalainen ravintola El Sabor, ja pihapiirissä on tilausravintola Kota, jossa voi nauttia elämyksellisen illan avotulen loisteessa.

 

»

Comments are closed.