Tekoäly markkinoinnissa

Saanko esitellä uusin rekrytointimme AI G.P.T. Chat

Tekoäly tulee valtavalla voimalla markkinointiviestinnän suunnitteluun. Sen hyödyntäminen on jo nyt osa mainostoimistojen arkea, ja sen merkitys kasvaa eksponentiaalisesti. Tekoäly on mukana luovassa prosessissa – se antaa ideoita ja inspiroi. AI tuottaa määrättömästi ehdotuksia silmänräpäyksessä.

Chat GPT auttaa luomaan sisältöjä, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja mieltymyksiä. Se tulee parantamaan asiakaskokemusta. Se kykenee analysoimaan asiakkaan käyttäytymistä ja sen pohjalta antamaan suosituksia, jotka tuottavat henkilökohtaisempia ja räätälöidympiä elämyksiä.

Inspiraation ja ideoiden luominen, sisällön suunnittelu, mainoskampanjoiden tuottaminen ja optimointi ovat vain muutamia alueita, joissa tekoäly tulee osaksi työtämme. Se tulee kaikkialle ja muuttaa koko tapamme työskennellä.

Tekoälyn hyödyntäminen tulee olemaan tärkeässä osassa, mutta ihmistä se ei korvaa. Se on työkalu, joka auttaa tehostamaan prosessia ja tekemään oikeita päätöksiä. Haluamme yhdistää tekoälyn tarjoamat edut tietoomme, taitoomme ja intuitioomme – näin se tukee meitä olemaan parempia, tehokkaampia ja luovempia.

Kaipaatko apua markkinointiviestintään tai brändäykseen?

Ota yhteyttä!
Vastaamme teille mahdollisimman pian.

Brandstein​ - lisätietoa meistä

Designstudiostamme löytyy monialaista osaamista.

brand-designer-tuomas-mujunen

Perustin Brandsteinin vuonna 2011. Sitä ennen toimin suunnittelu- ja luovana johtajana mainostoimistoissa viidentoista vuoden ajan. Halusin luoda brändin suunnitteluun ja konseptointiin erikoistuneen, studiomaisen suunnittelutoimiston.

 Brändin syvällinen ymmärtäminen sekä sen kirkastaminen on ollut aina suunnitteluni lähtökohtana. Siihen liitettynä monialainen osaaminen sekä käsitys markkinointi­viestinnän nykyhaasteista on tehnyt Brandsteinista ainutlaatuisen kokonaisuuden.  

 


Tuomas Mujunen,
Senior Brand Designer

Kaipaatko apua markkinointiviestintään tai brändäykseen?​

Ota yhteyttä!
Vastaamme teille mahdollisimman pian.