Sosiaalinen media pikseli pikseliltä


Sosiaalisen median kuvakoot muuttuvat jatkuvasti ja tuottavat päänvaivaa niin somen henkilökohtaisessa kuin yrityskäytössäkin. Kokosimme alla olevaan infograafiin muutamia strategisia mittoja Facebookista ja Twitteristä.

Välttääksesi pikselöitymistä noudata oheisia mittoja ja vinkkejä. Käyttämällä oikeaa kuvasuhdetta lisäämäsi kuvan viesti näyttää yksinkertaisesti paremmalta. Voit olla varma, että myös profiilisi vaikuttaa ammattimaisemmalta ja houkuttelevammalta. Mikäli sinulla on kysymyksiä sosiaaliseen mediaan liittyen, yrityksesi tarvitsee hieman sparrausta tai aikaa sosiaalisen median päivittämiseen ei yksinkertaisesti ole organisaation sisällä, voit olla yhteydessä meihin. Toteutamme sosiaalisen median ratkaisut tarpeidesi mukaan – brändiäsi tukien. 


Infograafi: Virpi Vainio

Kiinnostuitko?

Kysy lisää sosiaalisen median ratkaisuista: info@brandstein.fi

Tämänkertaisen blogin kirjoittaja, Sofia Husso, on kauppatieteiden maisteri ja hänen erikoisosaamisalueenaan on sosiaalistenmedioiden hyödyntäminen brändin rakentamisen ja markkinoinnin osana. Lisäksi hänen strateginen näkemyksensä brändin rakentamisesta ja markkinoinnista vahvistaa Brandsteinin osaamiskenttää. Sofian aikaisempi työkokemus eri yrityksissä on tuonut hänelle vahvaa osaamista ja näkemystä markkinoinnin ja asiakaspalvelun käytännöistä. Sofia on myös suorittanut palvelumuotoilun opintokokonaisuuden Aalto-yliopistossa. (Löydät Sofian myös Twitteristä ja Linkedinistä.)