Nelivitonen – uusiutuva lähes kolmikymppinen


Legendaarisen 45 Specialin kolmas vuosikymmenes Oulussa alkoi täyttyä ja pääsimme päivittämään ilmettä. Nyt Nelivitonen elää jo kolmatta visuaalista kokonaisuutta: ensimmäinen aikakausi oli Työmaan käsialaa ja kaksi seuraavaa on tuotettu Brandsteinin voimin. Tuomas suunnitteli edellisen ilmeen 2010 ja nyt ilmeen pääsuunnittelijana toimi Camilo. 

Samassa yhteydessä ilmeen ja sloganin päivittämisen kanssa suunnittelimme baarin, klubin, ravintolan ja kaupunkikulttuurin hybridille uudet verkkosivut, joihin pääset tutustumaan osoitteessa http://www.45special.com/.

Suunnittelutyössä huomioitiin erityisesti mobiiliystävällisyys ja sivuston teknisenä toteuttajana toimi kumppanimme Iggo Software.

Samassa yhteydessä freesattiin myös ravintolan sisustusta, joka onnistui luontevasti juuri arkkitehdiksi valmistuneelta (onnea!) Tuomakselta, sillä Tuomas on vastannut myös vuosien 2001, 2006 ja 2008 remonttien suunnittelusta.Kesäkauden avajaisten yhteydessä Nelivitonen imi sisäänsä yli 300 vakiokasvoa, jotka ottivat uuden ilmeen hyvin vastaan. Voisikin sanoa, että toisaalta uskollisuus perinteille ja samassa hengenvedossa kyky uusiutua ovat olleet 45 Specialin pitkäikäisyyden menestysresepti. Onnea ja menestystä myös tuleville vuosille, nähdään Numerobaarissa!

Kiinnostuitko?

Mikäli brändisi toivoisi kiteytystä, yrityksesi ilme kaipaa päivitystä tai haluat peilata strategisia näkemyksiäsi asiantuntijan kanssa, ota meihin yhteyttä: info@brandstein.fi

Tämänkertaisen blogin kirjoittaja, Sofia Husso, on kauppatieteiden maisteri ja hänen erikoisosaamisalueenaan on sosiaalisten medioiden hyödyntäminen brändin rakentamisen ja markkinoinnin osana. Lisäksi hänen strateginen näkemyksensä brändin rakentamisesta ja markkinoinnista vahvistaa Brandsteinin osaamiskenttää. Sofian aikaisempi työkokemus eri yrityksissä on tuonut hänelle vahvaa osaamista ja näkemystä markkinoinnin ja asiakaspalvelun käytännöistä. Sofia on myös suorittanut palvelumuotoilun opintokokonaisuuden Aalto-yliopistossa. (Löydät Sofian myös Twitteristä ja Linkedinistä.)