Brandstein on brändäykseen erikoistunut markkinointi­toimisto

Yhdistämme brändin rakentamisessa laaja-alaisen tiedon, pitkän kokemuksen luoman taidon sekä vahvan intuition. Monipuolinen ja syvä osaaminen sekä into­himomme hyvään suunnit­teluun varmistaa, että brändin tavoitteet ja tarina ovat totta kaikissa kohtaamispisteissä.

Olemme markkinointitoimisto, joka haastaa itsensä joka päivä uudestaan. Meillä ei ole valmiita ratkaisuja – jokaisen brändin ainut­laatuisuus täytyy oivaltaa. Vain näin syntyy erottuva ja kestävä brändi.  

Markkinointistrategia
Markkinointiviestintä
Mainoskampanjat
Printtimainonta
Digimainonta

”Kun näin luonnoksen brändisisällöistä, oli ensimmäinen tunne liikutus – ja ehdottomasti hyvässä mielessä. Että meidän Vaalasta on löydetty juuri nämä puolet. Myös uusi logo on yksinkertaisesti upea!”

Miira Raiskila

Kunnanjohtaja
Vaala

Etsitkö osaavaa markkinointi­toimistoa, johon voit luottaa?

Ota yhteyttä!
Vastaamme teille mahdollisimman pian.

Brandstein

Markkinointi­toimistostamme löytyy monialaista osaamista.

brand-designer-tuomas-mujunen

Perustin Brandsteinin vuonna 2011. Sitä ennen toimin suunnittelu- ja luovana johtajana mainostoimistoissa viidentoista vuoden ajan. Halusin luoda brändin suunnitteluun ja konseptointiin erikoistuneen, studiomaisen markkinointitoimiston.

 Brändin syvällinen ymmärtäminen sekä sen kirkastaminen on ollut aina suunnitteluni lähtökohtana. Siihen liitettynä monialainen osaaminen sekä käsitys markkinointi­viestinnän nykyhaasteista on tehnyt Brandsteinista ainutlaatuisen kokonaisuuden.  


Tuomas Mujunen,
Senior Brand Designer