Kunta­markkinointi ja kunnan brändäys

Olemme olleet rakentamassa Vaalan kunnan brändiä vuoden 2019 syksystä lähtien. Brändityö alkoi työpajoilla, joissa kirkastettiin Vaalan brändiä yhdessä kunnan edustajien kanssa.

Työpajoihin osallistui niin kuntaorganisaation henkilökuntaa, poliittisia toimijoita kuin aktiivisia kuntalaisiakin. Workshoppien aikana kirkastui, mikä Vaalassa on erityistä ja mitä hyvä elämä siellä tarkoittaa.

Brändin kirkastus työpajoissa
Ilmeen suunnittelu sekä graafinen ohjeisto
Brandbook
Verkkosivut
Valokuvaus
Festivaali-konsepti

”Kun näin luonnoksen brändisisällöistä, oli ensimmäinen tunne liikutus – ja ehdottomasti hyvässä mielessä. Että meidän Vaalasta on löydetty juuri nämä puolet. Myös uusi logo on yksinkertaisesti upea!”

Miira Raiskila

Kunnanjohtaja
Vaala

Kaipaako kuntanne apua markkinointiin tai brändäykseen?

Ota yhteyttä!
Vastaamme teille mahdollisimman pian.

Brandstein

Designstudiostamme löytyy monialaista osaamista.

brand-designer-tuomas-mujunen

Perustin Brandsteinin vuonna 2011. Sitä ennen toimin suunnittelu- ja luovana johtajana mainostoimistoissa viidentoista vuoden ajan. Halusin luoda brändin suunnitteluun ja konseptointiin erikoistuneen, studiomaisen suunnittelutoimiston.

 Brändin syvällinen ymmärtäminen sekä sen kirkastaminen on ollut aina suunnitteluni lähtökohtana. Siihen liitettynä monialainen osaaminen sekä käsitys markkinointi­viestinnän nykyhaasteista on tehnyt Brandsteinista ainutlaatuisen kokonaisuuden.  

 


Tuomas Mujunen,
Senior Brand Designer