From our blog

Haluamme jakaa ajatuksiamme kiinnostavista asioista kanssanne.

We Need You – etsimme uutta Brand Designeria

Etsimme Brand Designeria, aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Brandstein on nelihenkinen oululainen brändinrakennukseen erikoistunut mainostoimisto. Rakennamme brändejä visuaalisista rakennuspalikoista, jotka kiinnitämme toisiinsa merkityksellisillä viesteillä. Työpiirustuksena käytämme yrityksen tavoitteista ja arvomaailmasta johdettua brändistrategiaa. Käytännössä tarjoamme asiakkaillemme kattavaa brändikumppanuutta. Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, paikallisia ja vahvasti kansainvälisiä. Työn vaihtelevuus ja moninaisuus estävät tehtäviin leipiintymisen.

Sinä puolestasi olet ahkera, osaava ja pystyt saattamaan asiat valmiiksi myös itsenäisesti – ilman niskaan hengittämistä. Mainostoimistossa työskentely on sinulle tuttua ja pystyt sujuvasti toimimaan suoraan yhdessä asiakkaan kanssa, kun tarve vaatii. Hallitset painoprosessin alusta loppuun ja lisäksi olet taitava suunnittelija myös digitaalisissa medioissa. Näistä sinulla löytyy luonnollisesti myös työnäytteitä meille esiteltäväksi. Mikäli hallitset animoinnin ja videoeditoinnin, on sekin toki hieno juttu, sillä liikkuvan kuvan tekeminen lisääntyy koko ajan. Motivaatiosi uuden oppimiseen ja monipuoliseen työntekoon on kova. Koulutuksesi on esimerkiksi graafisen suunnittelun puolelta yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta. Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen info@brandstein.fi

Lisätietoa: Tuomas Mujunen / +358 400 570 336 / tuomas@brandstein.fi

We_need_you_2

Ei kategoriaa | | No Comments

Comments are closed.

«