From our blog

Haluamme jakaa ajatuksiamme kiinnostavista asioista kanssanne.

Sosiaalinen media pikseli pikseliltä

Sosiaalisen median kuvakoot muuttuvat jatkuvasti ja tuottavat päänvaivaa niin somen henkilökohtaisessa kuin yrityskäytössäkin. Kokosimme alla olevaan infograafiin muutamia strategisia mittoja Facebookista ja Twitteristä.

Välttääksesi pikselöitymistä noudata oheisia mittoja ja vinkkejä. Käyttämällä oikeaa kuvasuhdetta lisäämäsi kuvan viesti näyttää yksinkertaisesti paremmalta. Voit olla varma, että myös profiilisi vaikuttaa ammattimaisemmalta ja houkuttelevammalta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä sosiaaliseen mediaan liittyen, yrityksesi tarvitsee hieman sparrausta tai aikaa sosiaalisen median päivittämiseen ei yksinkertaisesti ole organisaation sisällä, voit olla yhteydessä meihin. Toteutamme sosiaalisen median ratkaisut tarpeidesi mukaan – brändiäsi tukien. 

Kiinnostuitko?

Kysy lisää sosiaalisen median ratkaisuista: info@brandstein.fi

Kirjoittaja: Sofia Husso
Infograafi: Virpi Vainio

Infograafi_some2

Ei kategoriaa | | No Comments

Comments are closed.

« »